Art goes Kapakkaa ei tehtäisi ilman hyviä kumppaneita. Meillä on ilo ja kunnia työskennellä vuoden 2015 festivaalilla heidän kanssaan:

juhlaviikot logo
Art goes Kapakka on Helsingin juhlaviikkojen yhteistyöfestivaali. Helsingin juhlaviikot on Suomen suurin monitaidefestivaali, joka järjestetään vuosittain elo-syyskuun vaihteessa. Juhlaviikkojen tehtävänä on tarjota laajalle kotimaiselle ja ulkomaiselle yleisölle ainutlaatuisia taide-elämyksiä. Vuonna 2015 Helsingin juhlaviikot järjestetään 14.–30.8.

Nikolai
Sinebrychoff on ollut lähes koko Art goes Kapakan historian ajan tapahtuman kumppani ja virallinen oluttoimittaja. Sinebrychoff on Pohjoismaiden ensimmäinen panimo ja Nikolai-oluen juuret ovat kapakassa sekä hyvän tunnelman luomisessa. Jatkuvasti vahvistuva craft-oluttrendi oli innoittamassa Carlsberg-konsernin panimomestareita heidän kehittäessään Brewmasters’ Collection -oluet. Nikolain Brewmasters’ -sarjan California Steam Beer ja India Pale Ale esitellään yleisölle Art goes Kapakoissa. Tervetuloa tutustumaan!

gancia
Gancia/AGK –yhteistyö on iloisen pirskahteleva projekti. Legendaarinen italialainen Gancia-kuohuviini on aina yhdistetty taiteeseen ja designiin, joten AGK on luonteva yhteistyökumppani. Kuplat sopivat hyvin niin elokuisen Helsingin terasseille kuin kuumiin konsertteihin!

eastway_pro_cmyk (kopio)
Tutut tekniikkayritykset Eastway Pro, Moving Light ja RGB tulevat jatkossa näkymään enemmän nimellä Bright. Haluamme olla yhdessä kirkkaasti parempia.