juhlaviikot logo

Art Goes Kapakka on osa Helsingin Juhlaviikkoja. Helsingin juhlaviikot on Suomen suurin monitaidefestivaali, joka järjestetään vuosittain elo-syyskuun vaihteessa. Juhlaviikkojen tehtävänä on tarjota laajalle kotimaiselle ja ulkomaiselle yleisölle ainutlaatuisia taide-elämyksiä. Vuonna 2013 Helsingin juhlaviikot järjestetään 16.8.–1.9.


Nikolai

Sinebrychoff on ollut lähes koko Art Goes Kapakan historian ajan tapahtuman kumppani ja virallinen oluttoimittaja. Sinebrychoff on Pohjoismaiden ensimmäinen panimo ja Nikolai -oluen juuret ovat kapakassa sekä hyvän tunnelman luomisessa. Olutnautinnon edelläkävijänä Nikolai Sinebrychoff toi laadukkaan oluen helsinkiläisille jo vuonna 1819. Nyt uudistunut Nikolai haluaa olla mukana onnittelemassa kapakkaikään päässyttä AGK-festivaalia!

gancia

Gancia/AGK –yhteistyö on iloisen pirskahteleva projekti. Legendaarinen italialainen Gancia-kuohuviini on aina yhdistetty taiteeseen ja designiin, joten AGK on luonteva yhteistyökumppani. Kuplat sopivat hyvin niin elokuisen Helsingin terasseille kuin kuumiin konsertteihin!

eastway_pro_cmyk (kopio)

Eastway on ollut koko Art Goes Kapakka tapahtuman pitkän historian ajan sen tekniikan toimittaja. Isoista teknisistä toteutuksesta tunnettu kansainvälinen Eastway on aina iloinen voidessaan palata sinne missä kaikki aikanaan alkoikin – kapakkaan. Esiintyvien taitelijoiden ja Eastwayn henkilökunnan välillä on aina yhteys, joka vain korostuu sitä enemmän mitä pienemmät esiintymispuitteet ovat. Pieni on kaunista.
Heino logo Houston logo Tekes logo Suomen akatemia logo Duodecim logo Artek logo Pianokeskus logo