Haluatko mukaan Art goes Kapakkaan? Haemme vuosittain uusia kumppaneita tekemään kanssamme hauskempaa, aktiivisempaa ja mahtavampaa Art goes Kapakkaa. Onko teidän yrityksenne kiinnostunut tekemään kanssamme yhteistyötä?

Otathan yhteyttä Art goes Kapakan vastaavaan tuottajaan Lissu Kirveeseen.
Lissu Kirves, lissu@artgoeskapakka.fi, +358 40 766 9671.


juhlaviikot logo
Art goes Kapakka on Helsingin juhlaviikkojen yhteistyöfestivaali. Helsingin juhlaviikot on Suomen suurin monitaidefestivaali, joka järjestetään vuosittain elo-syyskuun vaihteessa. Juhlaviikkojen tehtävänä on tarjota laajalle kotimaiselle ja ulkomaiselle yleisölle ainutlaatuisia taide-elämyksiä. Vuonna 2014 Helsingin juhlaviikot järjestetään 15.–31.8.

Nikolai
Sinebrychoff on ollut lähes koko Art goes Kapakan historian ajan tapahtuman kumppani ja virallinen oluttoimittaja. Sinebrychoff on Pohjoismaiden ensimmäinen panimo ja Nikolai-oluen juuret ovat kapakassa sekä hyvän tunnelman luomisessa. Jatkuvasti vahvistuva craft-oluttrendi oli innoittamassa Carlsberg-konsernin panimomestareita heidän kehittäessään Brewmasters’ Collection -oluet. Nikolain Brewmasters’ -sarjan California Steam Beer ja Irish Red Ale esitellään ensimmäistä kertaa yleisölle Art goes Kapakoissa. Tervetuloa tutustumaan!

gancia
Gancia/AGK –yhteistyö on iloisen pirskahteleva projekti. Legendaarinen italialainen Gancia-kuohuviini on aina yhdistetty taiteeseen ja designiin, joten AGK on luonteva yhteistyökumppani. Kuplat sopivat hyvin niin elokuisen Helsingin terasseille kuin kuumiin konsertteihin!
eastway_pro_cmyk (kopio)Jaa lasku ja kokemus Art goes Kapakassa! MobilePayllä rahan lähettäminen onnistuu pelkän matkapuhelinnumeron avulla ja se on yhtä helppoa kuin tekstiviestin lähettäminen. Voit käyttää MobilePaytä riippumatta siitä, minkä pankin asiakas olet. MobilePayllä voit myös helposti jakaa esimerkiksi ravintolalaskun heti ystäviesi kesken tai pyytää kaveria lähettämään rahaa sinulle. Lataa sovellus ja osallistu kisaan, jossa voit voittaa illallisen neljälle suosikki Art goes Kapakka -ravintolassasi! Osallistu: www.artgoeskapakka.fi/mobilepay

eastway_pro_cmyk (kopio)
20. kerta toden sanoo! Tutut tekniikkayritykset Eastway Pro, Moving Light ja RGB tulevat jatkossa näkymään enemmän nimellä Bright. Haluamme olla yhdessä kirkkaasti parempia.