juhlaviikot logo

Art goes Kapakka on Helsingin juhlaviikkojen yhteistyöfestivaali. Helsingin juhlaviikot on Suomen suurin monitaidefestivaali, joka järjestetään vuosittain elo-syyskuun vaihteessa. Juhlaviikkojen tehtävänä on tarjota laajalle kotimaiselle ja ulkomaiselle yleisölle ainutlaatuisia taide-elämyksiä. Vuonna 2014 Helsingin juhlaviikot järjestetään 15.–31.8.


Nikolai

Sinebrychoff on ollut lähes koko Art goes Kapakan historian ajan tapahtuman kumppani ja virallinen oluttoimittaja. Sinebrychoff on Pohjoismaiden ensimmäinen panimo ja Nikolai-oluen juuret ovat kapakassa sekä hyvän tunnelman luomisessa. Jatkuvasti vahvistuva craft-oluttrendi oli innoittamassa Carlsberg-konsernin panimomestareita heidän kehittäessään Brewmasters’ Collection -oluet. Nikolain Brewmasters’ -sarjan California Steam Beer ja Irish Red Ale esitellään ensimmäistä kertaa yleisölle Art goes Kapakoissa. Tervetuloa tutustumaan!


gancia

Gancia/AGK –yhteistyö on iloisen pirskahteleva projekti. Legendaarinen italialainen Gancia-kuohuviini on aina yhdistetty taiteeseen ja designiin, joten AGK on luonteva yhteistyökumppani. Kuplat sopivat hyvin niin elokuisen Helsingin terasseille kuin kuumiin konsertteihin!


eastway_pro_cmyk (kopio)

Jaa lasku ja kokemus Art goes Kapakassa! MobilePayllä rahan lähettäminen onnistuu pelkän matkapuhelinnumeron avulla ja se on yhtä helppoa kuin tekstiviestin lähettäminen. Voit käyttää MobilePaytä riippumatta siitä, minkä pankin asiakas olet. MobilePayllä voit myös helposti jakaa esimerkiksi ravintolalaskun heti ystäviesi kesken tai pyytää kaveria lähettämään rahaa sinulle. Lataa sovellus ja rekisteröidy!


eastway_pro_cmyk (kopio)

20. kerta toden sanoo! Tutut tekniikkayritykset Eastway Pro, Moving Light ja RGB tulevat jatkossa näkymään enemmän nimellä Bright. Haluamme olla yhdessä kirkkaasti parempia.