MAISTA ART GOES KAPAKKA

Header_Maista

 

Art goes Kapakka -kaupunkifestivaalin aikana on ainutlaatuinen mahdollisuus sukeltaa myös ruokakulttuurin pariin. Ravintola-alan ammattilaisten vetämissä tilaisuuksissa yleisö saa tietoa juomista ja raaka-aineista. Uuden informaation lisäksi tilaisuuksien osallistujat saavat myös maistiaisia.

Tänä vuonna Maista-ruokasarjassa yleisö pääsee tutustumaan mm. kotimaiseen superruokaan, kyyttöön ja muihin maatiaisherkkuihin, ruokabloggauksen ja -kuvauksen saloihin, jälkiruokaviineihin ja oluen sekä teen käyttöön ruoanlaitossa.

Tämän vuoden Maista-sarjan on tuottanut viini- ja ruoka-asiantuntija Santeri Hämäläinen.

Facebook-tapahtuman löydät täältä.

Maista Art goes kapakka -sarja 2013

MAISTA ART GOES KAPAKKA: RUOKABLOGI-WORKSHOP

ALLOTRIA - 16.8. klo 17.00 - Näytä kartalla

Keittiökameleontti-blogin Outi Rinne opastaa ruokablogin perustamisessa ja kertoo, millaisista elementeistä hyvä blogi koostuu. Outi Rinne on keittiöön kotiutunut psykologi, valmentaja…

Lue lisää

MAISTA ART GOES KAPAKKA: NIKOLAI-OLUET

O'MALLEY'S - 16.8. klo 18.30 - Näytä kartalla

nikolai-mies

Tule tutustumaan Nikolai Sinebrychoffin tuotteisiin olutasiantuntija Anikó Lehtisen johdolla. Luvassa totta ja tarua Nikolain mukanaolosta Helsingin kapakkakulttuurissa sekä olutherkkuja. Anikó…

Lue lisää

MAISTA ART GOES KAPAKKA: RUOKAKUVAUS-WORKSHOP

ALLOTRIA - 17.8. klo 17.00 - Näytä kartalla

ruokakuvaus

Ota parempia ruokakuvia kännykälläsi. Casual Friday Studiosin Benjamin Ilmoni, Nico Backström ja Anton Sucksdorff opastavat osallistujia hyvän ruokakuvauksen saloihin ja…

Lue lisää

MAISTA ART GOES KAPAKKA: JÄLKIRUOKAVIINIT

KARL FAZER CAFÉ - 19.8. klo 16.00 & 18.00 - Näytä kartalla

Jälkiruokaviinit

Miltä maistuisivat pähkinäinen macaron ja madeira yhdessä? Viiniasiantuntija Jukka Sinivirta johdattelee eri jälkiruokaviinien makumaailmoihin ja samalla nautitaan Fazerin konditorian käsintehdyistä herkuista.…

Lue lisää

MAISTA ART GOES KAPAKKA: OLUT JA JÄLKIRUOKA

RENTO BAR AND BISTRO - 19.8. klo 16.30 - Näytä kartalla

Olutasiantuntija Anikó Lehtinen kertoo miten olut istuu jälkiruokapöytään. Anikó Lehtinen on Sinebrychoffin ruoka- ja juoma-asiantuntija sekä tuotepäällikkö.

Lue lisää

MAISTA ART GOES KAPAKKA: KUOHUVIINI

KÖNIG HELSINKI - 20.8. klo 16.00 - Näytä kartalla

Maista_kuohuviini

Kuplien mestari Jukka Sinivirran opastuksella tutustutaan kuohuviinien maailmaan. Löydä oma Gancia-suosikkisi: Prosecco, Rosé vai Asti? Jukka Sinivirta on tunnettu hahmo suomalaisessa…

Lue lisää

MAISTA ART GOES KAPAKKA: KYYTTÖÄ JA MUITA MAATIAISLAJEJA

ZETOR - 20.8. klo 17.00 - Näytä kartalla

Armas-perheen Heikki Ahopelto kertoo kyytöstä ja muista maatiaislajeista. Zetorin keittiömestari Tiina Halme valmistaa herkullisia maistiaisia. Heikki Ahopelto on nuori, vasta…

Lue lisää

MAISTA ART GOES KAPAKKA: KOTIMAISTA SUPERRUOKAA + VILLIYRTTIBINGO

CAFE PIRITTA - 21.8. klo 15.00 - Näytä kartalla

Villiyrttilähettiläs Sami Tallberg kertoo parhaista kotimaisista luonnon raaka-aineista. Yleisö pääsee maistamaan Pirittan keittiömestari Jarkko Savolaisen tekemiä superruokaherkkuja. Sami Tallberg on…

Lue lisää

MAISTA ART GOES KAPAKKA: JÄLKIRUOKAVIINIT

KARL FAZER CAFÉ - 21.8. klo 16.00 & 18.00 - Näytä kartalla

Jälkiruokaviinit

Miltä maistuisivat pähkinäinen macaron ja madeira yhdessä? Viiniasiantuntija Jukka Sinivirta johdattelee eri jälkiruokaviinien makumaailmoihin ja samalla nautitaan Fazerin konditorian käsintehdyistä herkuista.…

Lue lisää

MAISTA ART GOES KAPAKKA: NENÄSTÄ HÄNTÄÄN

TEURASTAMON PORTTI ROSLUND - 22.8. klo 17.00 - Näytä kartalla

Todellinen kulinaristi hyödyntää eläimestä muutkin kuin sen arvokkaimmat osat. Roslundin lihamestari Tomas Eklund tutustuttaa kuulijat eri ruhonosien saloihin.

Lue lisää

MAISTA ART GOES KAPAKKA: LÄÄKEKAAPPI KEITTIÖSSÄ

FLAVOUR STUDIO, TEURASTAMO - 22.8. klo 18.00 - Näytä kartalla

Hyvinvointivalmentaja Pirkko Tavaila kertoo mausteiden ja yrttien terveysvaikutuksista: minkä mausteiden kanssa kannattaa liioitella ja miksi? Pirkko Tavaila on kauppatieteiden maisteri,…

Lue lisää

MAISTA ART GOES KAPAKKA: TEE RUOANLAITOSSA

FLAVOUR STUDIO, TEURASTAMO - 22.8. klo 19.00 - Näytä kartalla

Théhuoneen Mariel Wuolio kertoo teestä ja erityisesti siitä, kuinka sitä voidaan hyödyntää ruoanlaitossa. Tapahtuman lopuksi maistellaan A21:n baarimestari Timo Siitosen…

Lue lisää

MAISTA ART GOES KAPAKKA: OLUTTA KATTILAAN

BRYGGERI HELSINKI - 23.8. klo 16.00 - Näytä kartalla

Olutasiantuntija Anikó Lehtinen opastaa käyttämään olutta ruoanlaitossa. Bryggeri Helsinki tarjoilee oluella maustettuja herkkuja keittiömestari Ali Suvialan johdolla.

Lue lisää

MAISTA ART GOES KAPAKKA: SILAKAN PERKAUS YHDELLÄ VIILLOLLA

KOSMOS - 23.8. klo 17.00 - Näytä kartalla

Helsinkiläinen kalastaja Mika Norring esittelee päivän saaliin ja opettaa yleisöä perkaamaan silakan yhdellä veitsen viillolla. Tapahtuman lopuksi maistellaan Kosmoksen keittiötiimin…

Lue lisää

MAISTA ART GOES KAPAKKA: NIKOLAI-OLUET

O'MALLEY'S - 23.8. klo 18.30 - Näytä kartalla

nikolai-mies

Tule tutustumaan Nikolai Sinebrychoffin tuotteisiin olutasiantuntija Anikó Lehtisen johdolla. Luvassa totta ja tarua Nikolain mukanaolosta Helsingin kapakkakulttuurissa sekä olutherkkuja. Anikó Lehtinen…

Lue lisää