MAISTA ART GOES KAPAKKA

Header_Maista

Lataa Maista Art goes Kapakka -sarjan ohjelma tästä!

Art goes Kapakka -kaupunkifestivaalin aikana on ainutlaatuinen mahdollisuus sukeltaa myös ruokakulttuurin pariin. Ravintola-alan ammattilaisten vetämissä tilaisuuksissa yleisö saa tietoa juomista ja raaka-aineista. Uuden informaation lisäksi tilaisuuksien osallistujat saavat myös maistiaisia.

Tämän vuoden Maista-sarjan on tuottanut toimittaja ja ruokakirjailija Iina Thieulon.

Art goes Kapakka -ravintolat antavat esitysten lisäksi mahtavia ruokaelämyksiä. Esityksen äärellä, sitä ennen tai sen jälkeen kannattaa istahtaa hetkeksi nauttimaan tästä tarjonnasta. Tästä voit ladata koneellesi 20. festivaalin juhla-annoksemme by Art goes Kapakat. Olkaa hyvät!

Helsingin Uutiset on julkaissut nettisivuillaan äänestyksen herkullisimmasta juhlavuoden annoksesta. Käy maistamassa annoksia ja osallistu äänestykseen täällä: http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/232272-art-goes-kapakka-alkaa-tanaan-aanesta-suosikkisi

Karl Fazer Cafésta saa festivaalin aikana Art goes Kapakka -nimikkoleivoksia. Tänä vuonna tarjolla on mokka-suklaaleivos aprikoosisydämellä, päällä koristeena Art goes Kapakan tunnus pienellä suklaalaatalla. Leivoksen hinta on 5,60 €.

Maista Art goes kapakka -sarja 2014

MAISTA: NIKOLAI BREWMASTERS’ -OLUET

ØLHUS KØBENHAVN - 14.8. klo 16.00 - Näytä kartalla

Art_goes_Kapakka_BMC_A6_v2_HiRes

Tule tutustumaan Nikolai Brewmasters’ Collection -sarjan tuotteisiin olutasiantuntija Anikó Lehtisen johdolla. Jatkuvasti vahvistuva craft-oluttrendi* oli innoittamassa Carlsberg-konsernin panimomestareita heidän kehittäessään Brewmasters’ Collection -oluet. Ne on luotu eri puolilta maailmaa saatujen…

Lue lisää

MAISTA: KOSMOKSEN KATEENKORVAMAKKARA

KOSMOS - 14.8. klo 16.00 - Näytä kartalla

Miten Kosmoksen kateenkorvamakkara valmistuu? Kosmoksen terassilla on grilli kuumana. Grillimestarina toimii Kosmoksen kokki Mika Kujala.

Lue lisää

MAISTA: SAUNA FOOD

ZETOR - 15.8. klo 17.00 - Näytä kartalla

Saunassa valmistuu muutakin kuin makkara kiukaalla. Saunakeittokirjan yhdessä Janne Pekkalan kanssa kirjoittanut Katariina Vuori tulee opastamaan monipuoliseen saunassa kokkaamiseen. Zetorin keittiömestarin Tiina Halmeen kanssa valmistuu herkullisia maistiaisia.

Lue lisää

MAISTA: OLUTHISTORIAA JA YLISTYSSANOJA

BRYGGERI HELSINKI - 17.8. klo 16.00 - Näytä kartalla

Olutasiantuntija Anikó Lehtinen perehdyttää oluen historiaan ja esittelee teeman mukaisia olutmakuja. Sanataiteilija Tiinaliisa Multamäki vie tuopin mittaiselle runolliselle retkelle suomalaisen ja oluen väliseen ystävyyteen esityksessä ”Mä ja olvi – ylistys-…

Lue lisää

MAISTA: URHEILIJA – SYÖ HYVIN

BELGE BAR&BISTRO - 17.8. klo 17.30 - Näytä kartalla

Urheilijoille ja aktiivisesti urheilua harrastaville on tarjolla toistaan kurinalaisempia dieettejä. Personal trainer Bettina Gräsbeck johtaa keskustelua aiheesta miten voit syödä hyvin, voida hyvin ja urheilla. Tule kuulemaan Bettinan vinkit.

Lue lisää

MAISTA: TÄYDELLISEN PIZZAN ANATOMIA

RIVOLI/RIVOLETTO - 18.8. klo 16.30 - Näytä kartalla

Rivoletto kuuluu Helsingin parhaimpiin pizzapaikkoihin ja siellä sijaitsee myös Helsingin ensimmäinen pizzauuni. Tule kuulemaan uunin tarina ja maistamaan Rivoletton suosituinta pizzaa. Keittiömestari Sami Garam kertoo miten rakentuu täydellinen pizza.

Lue lisää

MAISTA: HORTA GOES KAPAKKA

ALLOTRIA - 18.8. klo 18.00 - Näytä kartalla

Hortoilun perusteet ja villivihannesmaistajaisia. Hulluna hortaan -teoksen kirjoittaneet Raija ja Jouko Kivimetsä opastavat yhdessä hortaohjaajien kanssa villivihannesten maailmaan. Sään salliessa kasvien tunnistusta ulkona. Max. 20 osallistujaa. Ilmoittautuminen: info@artgoeskapakka.fi.

Lue lisää

MAISTA: KYMMENEN KOVAA KIKKAA KOTIKOKEILLE

KÖNIGIN KULMA: SHANGHAI COWBOY, MICHEL & CLUB LE ROY - 19.8. klo 17.00 - Näytä kartalla

Tyssäsikö tämäkin ruuanlaittosessio turhautumiseen? Alan ammattilaiset paljastivat kyselyssä niksejään, jotka helpottavat kotikokin arkea. Keittiömestari Teemu Laurell demonstroi ja paljastaa oman kikkansa Michelissä.

Lue lisää

MAISTA: KUOHUVIINI

KAPPELI - 20.8. klo 16.00 - Näytä kartalla

LOGO GANCIA 1850 Apr13_White

Löydä oma Gancia-suosikkisi: Prosecco vai Asti? Lisäksi luennolla päästään tutustumaan uutuustuote Gancia Americanoon, josta myös sekoitellaan herkullisia maistiaisia.

Lue lisää

MAISTA: VALKOINEN PIZZA JA OLUT

KUJA BAR AND BISTRO - 20.8. klo 16.00 - Näytä kartalla

Tarte flambée a.k.a Flammkuchen, jota kutsutaan myös valkoiseksi pizzaksi, on Kujan suosituimpia herkkuja. Tule tutustumaan valkoiseen pizzaan Kujan keittiöhenkilökunnan johdolla. Valkoisen pizzan kanssa sopivat oluet esittelee olutasiantuntija Anikó Lehtinen.

Lue lisää

MAISTA: HORTA GOES KAPAKKA

ALLOTRIA - 20.8. klo 18.00 - Näytä kartalla

Hortoilun perusteet ja villivihannesmaistajaisia. Hulluna hortaan -teoksen kirjoittaneet Raija ja Jouko Kivimetsä opastavat yhdessä hortaohjaajien kanssa villivihannesten maailmaan. Sään salliessa kasvien tunnistusta ulkona. Max. 20 osallistujaa. Ilmoittautuminen: info@artgoeskapakka.fi.

Lue lisää

MAISTA: NIKOLAI BREWMASTERS’ -OLUET

ØLHUS KØBENHAVN - 21.8. klo 16.00 - Näytä kartalla

Art_goes_Kapakka_BMC_A6_v2_HiRes

Tule tutustumaan Nikolai Brewmasters’ Collection -sarjan tuotteisiin olutasiantuntija Anikó Lehtisen johdolla. Jatkuvasti vahvistuva craft-oluttrendi* oli innoittamassa Carlsberg-konsernin panimomestareita heidän kehittäessään Brewmasters’ Collection -oluet. Ne on luotu eri puolilta maailmaa saatujen…

Lue lisää