Tervetuloa Art goes Kapakka -kaupunkifestivaalin ohjelmasivulle!

20. Art goes Kapakan ohjelma julkaistaan 5.8.2014. Pysy kuulolla!

Kuorojen Kierrosta vietetään torstaina 14.8., festivaalin avajaispäivänä.

Tsiigaa-taidenäyttelyt tarjoavat vuosittain ajankohtaisen ja monipuolisen näyttelykokonaisuuden festivaaliravintoloissa. Tsiigaa-taidenäyttelyiden kuraattorina toimii tänä vuonna kuvanveistäjä Sakari Kannosto. Teemana on Arkipäivän anarkiaa.

Maista Art goes Kapakka -ruokasarja johdattaa makujen äärelle festivaaliravintoloissa. Ruoka-alan asiantuntijoiden vetämissä tilaisuuksissa esitellään raaka-aineita, valmistustapoja ja muita ajankohtaisia teemoja. Maista-sarjan tuottaa tänä vuonna ruokatoimittaja ja -kirjailija Iina Thieulon.

Tiede on Taidetta tarjoilee kovia tieteitä rennossa kapakkamiljöössä. Luennoista ja paneelikeskusteluista koostuva sarja esittelee ajankohtaista tutkimustietoa ja kokoaa yhteen kiinnostavia tieteen ja taiteen edustajia. Paneelikeskusteluita vetää toimittaja JP Pulkkinen.

Vuonna 2012 ensimmäistä kertaa järjestetty Muotia Art goes Kapakka tuo kiinnostavia kotimaisia suunnittelijoita festivaaliravintoloihin. Suunnittelijat valtaavat festivaaliravintolan ja esittelevät omaa tekemistään ja ajankohtaisia mallistojaan hauskalla tavalla. Muotia-sarjan koordinaattorina toimii toimittaja ja Hel Looks -sivuston perustaja Liisa Jokinen.