Tervetuloa Art goes Kapakka -kaupunkifestivaalin ohjelmasivulle!


Video by Juliana Kontinen.  Music by Polar Motor – Living with the likes of You

20. Art goes Kapakkaa juhlittiin Helsingissä 14.-23.8.2014. Festivaali esitteli ajankohtaisia taiteilijoita, makuja, kotimaisen vaatesuunnittelun uusia nimiä ja tuoreinta tutkimustietoa helsinkiläisravintoloissa. Art goes Kapakat ovat Helsingin keskeisiä ravintoloita, kahviloita ja kapakoita. Kaikkiin tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy!

21. Art goes Kapakka järjestetään 13.-22.8.2015.
Art goes Kapakan vuoden 2015 ohjelmahaku on alkanut ja on voimassa 19.4. saakka osoitteessa http://artgoeskapakka.fi/hae-mukaan

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan ravintolasi kanssa Art goes Kapakkaan, otathan yhteyttä vastaavaan tuottajaan, lissu@artgoeskapakka.fi. 

Tsiigaa-taidenäyttelyt tarjoavat vuosittain ajankohtaisen ja monipuolisen näyttelykokonaisuuden festivaaliravintoloissa. Tsiigaa-taidenäyttelyiden kuraattorina toimi vuonna 2014 kuvanveistäjä Sakari Kannosto. Teemana oli Arkipäivän anarkiaa.

Maista Art goes Kapakka -ruokasarja johdattaa makujen äärelle festivaaliravintoloissa. Ruoka-alan asiantuntijoiden vetämissä tilaisuuksissa esitellään raaka-aineita, valmistustapoja ja muita ajankohtaisia teemoja. Maista-sarjan tuotti vuonna 2014 toimittaja ja ruokakirjailija Iina Thieulon.

Tiede on Taidetta tarjoilee kovia tieteitä rennossa kapakkamiljöössä. Luennoista ja paneelikeskusteluista koostuva sarja esittelee ajankohtaista tutkimustietoa ja kokoaa yhteen kiinnostavia tieteen ja taiteen edustajia. Paneelikeskusteluita on vetänyt toimittaja JP Pulkkinen.

Vuonna 2012 ensimmäistä kertaa järjestetty Muotia Art goes Kapakka tuo kiinnostavia kotimaisia suunnittelijoita festivaaliravintoloihin. Suunnittelijat valtaavat festivaaliravintolan ja esittelevät omaa tekemistään ja ajankohtaisia mallistojaan hauskalla tavalla. Muotia-sarjan koordinaattorina toimii toimittaja ja Hel Looks -sivuston perustaja Liisa Jokinen.

Voit tutustua vuoden 2014 ohjelmaan vasemmalla olevien linkkien kautta joko päiväkohtaisesti tai artistikohtaisesti.