Tervetuloa Art goes Kapakka -kaupunkifestivaalin ohjelmasivulle!


Video by Juliana Kontinen.  Music by Reporters – Alligator man

Art goes Kapakassa kotimaiset huippunimet ja uudet tekijät kohtaavat yleisönsä intiimisti erityisissä esiintymispaikoissa: Helsingin keskeisimmissä ravintoloissa, kapakoissa ja kahviloissa. Festivaali esittelee vuosittain ajankohtaisia taiteilijoita, makuja, kotimaisen vaatesuunnittelun uusia nimiä ja tuoreinta tutkimustietoa. Kaikkiin tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy!

21. Art goes Kapakka järjestetään 13.-22.8.2015. Festivaalille osallistuu 32 ravintolaa ja kymmenpäiväisen aikana nähdään 346 esitystä. 

Art goes Kapakka -ohjelma julkaistaan nettisivuilla ti 4.8.2015.

Tsiigaa-taidenäyttelyt tarjoavat vuosittain ajankohtaisen ja monipuolisen näyttelykokonaisuuden festivaaliravintoloissa. Tsiigaa-taidenäyttelyiden kuraattorina toimii vuonna 2015 graffititaiteilija Janne Siltanen.

Maista Art goes Kapakka -ruokasarja johdattaa makujen äärelle festivaaliravintoloissa. Ruoka-alan asiantuntijoiden vetämissä tilaisuuksissa esitellään raaka-aineita, valmistustapoja ja muita ajankohtaisia teemoja. Maista-sarjan tuottaa vuonna 2015 ravintola-alan moniosaaja Kirsi Ojanperä.

10. Tiede on Taidetta tarjoilee kovia tieteitä rennossa kapakkamiljöössä. Luennoista ja paneelikeskusteluista koostuva sarja esittelee ajankohtaista tutkimustietoa ja kokoaa yhteen kiinnostavia tieteen ja taiteen edustajia. Ohjelma tuotetaan yhteistyössä Duodecimin, Tekesin ja Suomen Akatemian kanssa.